ŽUSTERNA - 27. REGATA CAPRIS

KKK Žusterna v nedeljo že 27. zapored organizira regato CAPRIS | Žusterna, 9. 8. 2015 od 8.00 ure dalje.

Spoštovani,

ob 33. obletnici delovanja Kajak kanu kluba Žusterna bomo v nedeljo, 9. avgusta 2015, v Žusterni pri Kopru že sedemindvajsetič po vrsti organizirali mednarodno regato Capris 2015. Tekmovalci vseh starosti (šola kajaka, dečki/deklice, mlajši mladinci/mlajše mladinke, mladinci/mladinke, člani/članice in veterani/veteranke) se bodo pomerili v kajak sprintu (kajak in kanu na mirnih vodah).
 Veslali bodo na različno dolgih progah, in sicer na dolžini 200 metrov in na 500 metrov, med kopališčem v Žusterni in ustjem Badaševice.

Tekme se bodo pričele ob 8. uri in trajale predvidoma do 13. ure, ko bodo med najboljše tekmovalce razdeljene kolajne, najboljši klub pa bo prejel tudi pokal Capris. Razdeljene bodo tudi nagrade pokroviteljev Zavarovalnice Adriatic Slovenica, Zavarovalnice Vzajemna, Portšped d.o.o. Koper, Sandiline Koper in drugih. Dogodek so gmotno podprli: Mestna občina Koper, Komunala Koper in Banka Koper, za domače sadje in zelenjavo pa bo poskrbela Kmetijska zadruga Agraria iz Kopra. 

Pričakujemo udeležbo predvidoma 150 tekmovalcev in tekmovalk iz slovenskih klubov, iz Hrvaške, Italije, Madžarske, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Makedonije.


Prijazno vas vabimo, da se nam v nedeljo pridružite in z nami navijate za naše mlade športnike in športnice, lahko pa čas izkoristite tudi za osvežitev in skok v vodo.  Pričakujemo vas v Žusterni, svoje jeklene konjičke lahko parkirate na parkirišču poleg prireditvenega prostora.

Prisrčno vabljeni!
 

Športni pozdrav. 

Tiskovna predstavnica:                                                            Predsednica:
Mirella Baruca, l.r.                                                                    Zdenka Ponomarenko, l.r.

Informacije o novici:
Objavil: Adrijana Nemac
Datum objave: 7. 08. 2015 11:31:23